Genieten /

Eten en Drinken in de Eifel

Het duurde even voor het ons opviel maar de Eifel kent meerdere lokale lekkernijen. Te vinden in lokale branderijen, boerderijen, brouwerijen, specialiteitenwinkels en natuurlijk de heerlijke restaurants en moeselwijnhuizen.

Rondzwerven en je laten verrassen is natuurlijk heerlijk maar efficient genieten kan ook. Hieronder vind je al het lekkers dat we tot nu toe hebben gespot, met locatie en beoordeling van Stampliefhebbers die je voor zijn gegaan.

Lekkers alom

Restaurants

Alle restaurants in de omgeving met menu's, contactgegevens en 't Stamphaus smaakoordeel.

Meer

Wijn enzo

Moeselwijnhuizen, Eifeler Brouwerijen èn Gedestilleerd. Bezoeken, proeven, kopen. Elk een belevenis.

Meer

Specialiteiten

Van Geitenkaas tot Honing, Vulkaanworst, Kreeft en Forel. Hier vind je al het lekkers uit de Eifel!

Meer

Winkels

Markten, de bakker, de slagerij en gewoon... supermarkten. Ook lekker belangrijk.

Meer

't Kochbuch

Geen zin om op pad te gaan en toch van lekkers genieten? Goede achtervang - of aftrap, 't is maar waar je staat - is 't Stamphaus Kochbuch . Want soms is het gewoon lekker om thuis te relaxen.
Dat zijn ook de momenten waarop de lekkerste recepten ontstaan: ontspannen vanuit de hangmat. Met soms de meest verrassende ingredienten, omdat de koelkast niet meer biedt of omdat je in de tuin of bosrand tegen iets lekkers aan loopt. Laat maar horen! We leggen ze graag voor je vast!

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?