Over ons /

't Stamphaus online

Er was eens...

Ooit zijn we deze site begonnen als een soort dagboek van onze bezoeken aan 't Stamphaus; Voor ons het hart van de Vulkaaneifel in Duitsland.

Dat stadium is de site inmiddels overigens wel voorbij. Je vind hier eigenlijk een on-line encyclopedie en verzamelpunt van al het moois in de Eifel. Voor iedereen die van de Eifel of Vulkaaneifel geniet of wil gaan genieten.

Blader door het menu en vind alles wat er in de Duitse Vulkaneifel te zien, doen en beleven is. Van evenementen, wistudatjes, het weer, restaurants, routes en natuur tot natuurlijk de Planten en Beesten die we tegen zijn gekomen. Handig voor elke Eifel bezoeker en Stamphausgangers in het bijzonder.

Wat kun je verwachten

Qua gevoel en sfeer ligt 't Stamphaus naast Peter Fox z'n Haus am See.
't Stamphaus 'an die Maare' gaat alleen nog nèt dat stapje verder: Voor ons en de onzen is ze het middelpunt van volmaakt genieten in de vulkaaneifel.

Vrijheid, plezier en ontspanning. Zoveel mogelijk, ieder zijn ding, samen, met elkaar.
Soms samen alleen, vaak samen met vrienden en familie.

Meer onlineInspiratie

We onderhouden een aantal 'droomborden' op Pinterest met 'wannahaves' èn ideeën om vast te houden voor toekomstige klusprojecten aan huis en groen.Meldingen

Soms willen we ff kort iets met je delen of je wijzen op een interessante melding of gebeurtenis in de omgeving. Dat doen we dan via Twitter.Ons gezicht

Alles tezamen geeft 't Stamphaus haar online gezicht. Dat tonen we ook graag zo dus al dit 'sociaals' bundelen we voor jou op - waar anders - onze Facebook-pagina.

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?