Specialiteiten /

Lekker lokaal

In de omgeving van 't Stamphaus zijn diverse lokale specialiteiten te vinden. Ook de Restaurants maken hier dankbaar gebruik van. Zie je zo'n lokaal geproduceerde lekkernij op de kaart? Vraag gerust waar 't vandaan komt, meestal krijg je een foldertje en heb je je uitje voor de volgende dag te pakken!

Hieronder vind je een aantal lokale producenten die we inmiddels hebben ontdekt. Leuk om te bezoeken en de productie te bekijken of gewoon om lekkernijen te proeven en kopen. Meer? Kijk dan ook bij de Eifelmarken.

Producenten

Logo Imkerei Doll

Imkerij Doll

Wallenborn

Lekker dichtbij en compleet. Alle soorten Honing en Honingproducten. Rondleiding langs de bijen voor de liefhebbers.

Afstand Stamphaus: 11min (9km)
Logo Zerfaß

Slagerij Zerfass

Daun | Deudesfeld

Fantastische huisgemaakte Eifel-worsten in allerlei verrassend smaakvolle combinaties. Heerlijk als borrelhap of broodbeleg.

Afstand Stamphaus: 15min (12km)
Logo Dauner Sprudel

Dauner Bronwater

Daun

Al meer dan 100 jaar lokaal, mineraalrijk, door het lavasteen gefilterd en overal in allerlei soorten verkrijgbaar.

Afstand Stamphaus: 12min (12km)
Logo Abdij Himmerod

Abdij Himmerod

Großlittgen

De Abdij op zich is al fantastisch om te zijn. Maar het Bier, Forel, Honing en meer... Puur genieten (in stilte).

Afstand Stamphaus: 20min (17km)
Logo Geitenboerderij Vulkanhof

Vulkanhof Geiten(kaas)

Gillenfeld

Bekijk het volledige productieproces en proef de heerlijke geitenkazen en... -bonbons!

Afstand Stamphaus: 20min (18km)
Logo viskwekerij Kauth

Viskwekerij Kauth

Schönecken

Écht verse forel, kreeft of andere vis in de pan, oven of op de barbeque? Kauth kweekt ze lokaal in zijn visvijvers.

Afstand Stamphaus: 37min (32km)
Logo zalmrokerij Von Ser

Zalmrokerij Von Ser

Müsch

Dagverse Zalmproducten. Gerookt, Gemarineerd en natuurlijk Graved Lachs en... een Eifeler forel.

Afstand Stamphaus: 42min (42km)

Sponsorlinks

We houden www.Stamphaus.nl draaiend met de inkomsten uit deze advertenties. Zo goed mogelijk op maat - inderdaad, met cookies - om je niet onnodig te storen.
Your add here?